Flyboard

 

Nästa flygning kör vi  6 september.  Finns fortfarande platser kvar.

 

Learn to fly!!

Nu lanserar vi på hyrvattenskoter.com det senaste inom vattensport – Flyboard. Upplev den häftiga, nästan overkliga känslan av att sväva fritt över vattnet, dyka ner under vattnet, fara fram på ytan med hjälp bara av en liten bräda som Du spänner fast på fötterna och två handtag att hålla Dig i. 9 meter upp i luften, snurra och spinn.

Flyboarden är vattenjetdriven och hämtar sin kraft och kontrolleras från en vattenskoter. På vattenskotern sitter en erfaren instruktör och sköter gasreglagen. Till vilken nytta, kanske Du undrar? Absolut ingen – det är bara fruktansvärt roligt och utmanande. Hyr ihop med kompisar, vi kan nästan garantera kramp i skrattmusklerna innan dagen är över. Och vi kan definitivt garantera en blöt upplevelse i ordets allra roligaste bemärkelse.

 

Dagen börjar med en genomgång av en instruktör som ger en första genomgång av hur Du kör Flyboarden. Redan här börjar det kittla i magen, och ännu bättre blir det när Du strax därefter ger Dig ut på Din första egna tur. Förutom instruktionen ingår givetvis flytväst och våtdräkt.

Boka nu – och dra nytta av vår boka tidigtrabatt!